Benslehøjvej 3

Erhverv - 715 m² heraf 270 m² på første sal
Bolig - 199 m² heraf 84 m² på første sal

Tæt på Karup mellem Herning og Viborg ligger denne totalt nyrenoverede erhvervsejendom. Den perfekte plads til start af iværksættervirksomhed eller anden mindre virksomhed, med optimale muligheder for en god start. Ejendommen er skabt som en god ramme om et kreativt og udviklende kontorfællesskab.

Her kan nye lejere komme i selskab med Viptel ApS, der et dynamisk firma, som er teleoperatør med levering af kvalitets IP-telefoni til såvel private som erhverv. De fælles faciliteter rummer kantine og mødefaciliteter, internetforbindelse og ikke mindst masser af gratis parkeringsmuligheder.

Har du lyst til at se dine muligheder hos Benslehøj, så kontakt os og kom på besøg!

Priser

Specialtilbud: Kr. 900,- pr. måned pr. arbejdsplads.
Bedre erhvervslejemål fås ikke – spørg blot Jakob D. Tang
tlf. 46 949 949, e-mail: jdt@viptel.dk, www.viptel.dk

Benslehøj er den perfekte ramme for iværksættere og mindre virksomheder. Vi udlejer ikke et antal m², men tilpasser lejemålet efter DIT BEHOV. Specielt til nye enkeltmandsvirksomheder har Benslehøj et tilbud på leje af en enkelt arbejdsplads, med internetforbindelse, fælles mødefaciliteter, fælles kantine og ikke mindst gratis parkeringsmuligheder for dig og dine kunder. Få en arbejdsplads og foden under eget bord til priser fra KUN 900,- kr. pr. måned ekskl. moms og forbrug. Har du andre ønsker til din fremtid, så kontakt os. Vi er yderst fleksible og vil gerne hjælpe dig med en løsning, der passer til din virksomhed.

Plantegninger - erhverv

Benslehoejvej3_erhverv_plan.jpg

Plantegninger - privat

stuehus_stue_etage.png

Stue etage

stuehus_1_etage.png

Første sal

 

 


Tlf. +45 8685 3955 | Fax +45 8724 9955 | Mobil +45 4030 6055 | Email: benny@bennyjensen.dk